WIJ ZIJN

ROTARACT

MANDELEIE

Een serviceclub voor jongeren met het hart op de juiste plaats.

Rotaract Mandeleie is in de eerste plaats een serviceclub voor jongeren met het hart op de juiste plaats. Wij steunen verschillende sociale projecten, en richten ons vooral naar kinderen en ouderen die gezien de moeilijke omstandigheden waarin ze soms leven, onze steun verdienen. Kinderen en ouderen zijn nog steeds heel kwetsbaar en wij proberen samen met hen aan een betere toekomst te bouwen.

 

Rotaract Mandeleie wil niet enkel financieel, maar ook actief meewerken aan sociale projecten. Door zelf activiteiten te organiseren, of mee te helpen met organisaties zijn alle leden persoonlijk betrokken.

Rotaract Mandeleie is opgestart in 1979 en dus tot op vandaag reeds 40 jaar actief.

 

Welcome to another great year at mandeleie.be. We’re getting ready for a busy schedule of social activities, volunteering opportunities and philanthropy. Our focus is always giving back to the community, and we’re constantly looking for new and meaningful ways to do so. Take a moment to explore our website to learn more about us.

Arthur Nevejan

Werkingsjaar 2018 - 2019

EEN WOORDJE VAN DE VOORZITTER

Ook in deze vreemde tijden van Covid-19 kiest Rotaract Mandeleie er bewust voor om actief te blijven. We willen ons ten volle inzetten voor zij die het reeds moeilijk hadden, maar ook voor zij die het dreigen moeilijk te krijgen in de komende maanden. Nog meer dan anders moeten we er op letten dat we aandacht schenken aan zij die in de problemen komen door dit genadeloze virus. We mogen ons niet verschuilen achter de moeilijkheden die we zelf eventueel ervaren door dit virus, we moeten net de kans grijpen om onze gewoontes te evalueren en waar nodig bij te schaven.
 
Dit virus heeft een enorme impact op ons dagelijkse leven, en op onze werking als club, maar dat mag ons niet weerhouden om te blijven doen waar we goed in zijn. Het is in tijden zoals deze, dat wij als jonge en gemotiveerde Rotaracters het verschil kunnen (en zullen!) maken.

Een club wordt gevormd door zijn leden, een voorzitter heeft slechts de eer om hen te vertegenwoordigen. Rotaract Mandeleie kan ook dit jaar weer rekenen op een zeer gemotiveerd bestuur van elf enthousiaste Mandeleiers, die op hun beurt worden voortgestuwd door meer dan 60 gedreven leden. Als voorzitter ben ik er dan ook rotsvast van overtuigd dat we met deze club er een spetterend jaar van zullen maken, en dat zal hopelijk niet aan uw aandacht ontglippen!

Wouter Vantornout

Werkingsjaar 2020 - 2021

ONZE SOCIALE ACTIVITEITEN

Elk jaar zet Rotaract Mandeleie zich in voor een heel aantal sociale activiteiten. Neem zeker een kijkje door onze recente projecten.

MANNAHUIS

Rotaract Mandeleie kookte ook dit jaar weer een heerlijk nieuwjaarsdiner voor de vierde wereld van Roeselare

LEES MEER

BINGO WATERDAM

Een groep Mandeleiers bezorgde de bewoners van De Waterdam een entertainende namiddag met het spel Bingo.

LEES MEER

VOEDSELBANKEN

Dit jaar hebben wij een geslaagde sinterklaasactie georganiseerd voor Voedselbank De Stamper in Izegem.

LEES MEER

Kunnen wij jouw organisatie ergens mee helpen?

Of heb je een idee voor een sociale activiteit? Laat het ons dan zeker weten. 

MET DANK AAN ONZE SPONSORS.

Onze Mandeleiers doen hun uiterste best om zichzelf voor 110% in te zetten voor onze sociale doelen. Zij kunnen echter niet zonder de financiële steun van onze gulle sponsors. Wij streven er dan ook naar om iedere bijdrage, klein of groot, zo maximaal mogelijk te benutten.

HET BESTUUR '20-'21

Lieselore.jpeg

Lieselore Catry

SPORT & CULTUUR

Nathalie Leye

SOCIAAL

Elisabeth Vanden Kerckhove

INTERCLUB
Emma.jpeg

Emma Theys

SOCIAAL
20190628_Machtsoverdracht_RTC_Mandeleie_

Sébastien Cleeremans

PAST

VOLG MANDELEIE OP SOCIAL MEDIA

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Copy of INSTA_STORY_9_16-2