top of page
Asset 5@2x.png

WORD LID

Ben je iemand die zich sociaal wil engageren in de regio? Steek je graag de handen uit de mouwen? Wil je in een leuke bende terechtkomen en nieuwe mensen leren kennen? 

Is het antwoord JA, JA en JA? Lees dan hieronder hoe je lid kan worden!

01

Je stelt je kandidaat

Je dient jouw kandidatuur in bij het bestuur van Rotaract Mandeleie via mandeleierotaract@gmail.com Hier licht je kort even toe wie je bent en waarom je graag onze club wil vervoegen. Wij nemen dan contact op voor een gesprek waarin wij jou leren kennen en wij wat meer uitleg geven over het reilen en zeilen van de club. 

02

Je wordt stagiair

Als stagiair bewijs je jouw engagement in onze club gedurende een werkjaar. Je start in september met je mede-stagiairs en doet actief mee in onze club; je helpt organiseren aan sociale activiteiten, je bent aanwezig op de algemene vergadering en de andere activiteiten. Verder zet je met je mede-stagiairs een stagiairsactiviteit op poten voor de hele club. 

8dbc285b-dd66-4307-9b08-e3f24d8d517a.JPG

Stagiairsactiviteit 2024

03

Je wordt lid

Na het succesvol voltooien van je stagiairs-jaar, word je benoemd tot lid. Vanaf dan kan je deel uitmaken van het bestuur of blijf je actief deel uitmaken van onze club.

Andere vragen die onbeantwoord bleven?
Contacteer ons gerust!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn
bottom of page